Онлайн магазин: 0882 009872 Салон: 0886 616467
...

Тяло

Козметика за тяло

-26%
Травъл сет за тяло Moroccanoil Body On The Go Moroccanoil Травъл сет за тяло Moroccanoil Body On The Go

88.00 лв. 119.00 лв.

-20%
Комплект за тонизирани стъпала Thalgo Lightness Ally Thalgo Комплект за тонизирани стъпала Thalgo Lightness Ally

71.50 лв. 89.00 лв.

-17%
Против упорит целулит Дуо Сет Thalgo Cellulite Ally Thalgo Против упорит целулит Дуо Сет Thalgo Cellulite Ally

84.00 лв. 101.00 лв.

-38%
Ревитализиращ душ гел Thalgo Gel Douche Marin Revitalisant 400ml Thalgo Ревитализиращ душ гел Thalgo Gel Douche Marin Revitalisant 400ml

30.50 лв. 49.50 лв.

-10%
Душ гел с праскова Frudia My Orchard Peach Body Wash 350ml Frudia Душ гел с праскова Frudia My Orchard Peach Body Wash 350ml

17.00 лв. 18.90 лв.

-10%
Душ гел с череша Frudia My Orchard Cherry Body Wash 350ml Frudia Душ гел с череша Frudia My Orchard Cherry Body Wash 350ml

17.00 лв. 18.90 лв.

-31%
Коледна кутия за тяло Thalgo Mer Des Indes Thalgo Коледна кутия за тяло Thalgo Mer Des Indes

97.00 лв. 140.00 лв.

Козметиката за тяло се грижи за всички нужди на кожата ви, за да изглежда красива и здрава.

Изборът винаги е труден, защото на първо място трябва да се сдобиете с качествени продукти и наред с това те трябва да се съобразени с нуждите и особеностите на вашата кожа.

Разгледайте всички професионални козметични продукти за тяло

Предлаганите от нас козметични продукти са висок клас и най-хубавото е, че са професионални, което ви гарантира отлични резултати за всяко състояние или аспект от поддръжката на кожата на тялото ви.

В различни подкатегории сме разделили по удобен и прегледен начин всичко, което ви предлагаме, за да може да изберете лесно.

Ако имате нужда от консултация нашите сътрудници ще ви изслушат и предложат козметика, която ще пасне идеално на кожата ви.

Ежедневната грижа за кожата на тялото включва нанасянето на хидратиращ крем, благодарение на който кожата става копринено мека.

Ако страдате от суха кожа, нанасянето на крем е важна част от ритуалите за красота и тогава е задължително да изберете специална козметика, която има редица съставки, повлияващи благотворно това състояние.

За да може кожата да е чиста категорично се налага да ползвате различни пилинги и маски.

Те ще премахнат не само замърсяванията, но и всички мъртви клетки, които влошават не само външния вид, но и цялостното здраве на кожата.

Разгледайте и специалните ни категории с продукти за масаж или за отслабване.

Масажът е толкова приятен и какво по-хубаво от това докато трае да усещате приятни аромати и едновременно с това кожата ви да попие в дълбочина всички полезни съставки.

Ако целта ви е да отслабнете тук може да изберете работещи кремове и гелове, чиито активни съставки ще помогнат в няколко различни направления.

Обиколките намаляват значително и наред с това кожата на цялото тяло става гладка и стегната.

Знаем колко важно е да се предпазвате от слънчевите лъчи. За да имате 100%-ова защита ви предлагаме да разгледате всички продукти в тази категория, които ще спрат вредните UVA и UVB лъчи, които причиняват не само фотостареене, но и трудните за лечение пигментни петна.

Поръчайте на ниска цена от BeautyMall.bg

Няма как да не забележите на колко ниски цени можем да предложим всичката козметика за тяло, която една жена може да поиска, за да се погрижи подобаващо за себе си.

Избраните продукти ще ви бъдат доставени бързо до всяко населено място в България.

Ако стойността на поръчката ви е над  60 лева, доставката ще е изцяло за наша сметка.

След приемане на пратката имате цели 14 дни, за да размислите и ако прецените да заявите връщане на продуктите, които не отговарят на очакванията ви.

Покажи

Абонирайте се за нашия бюлетин