При поръчка над 60лв доставката е за наша сметка!
Вход в
Моят профил
0
Моята количка
0.00 лв.
При поръчка над 60лв доставката е за наша сметка!
Стотици секси продукти в нашия онлайн секс шоп
Разгледай селекцията от секс играчки
Подбрани секси продукти в нашия онлайн секс магазин
Разгледай селекцията от секс играчки

KEX.bg: Нашата мисия – вашето удоволствие

Ние от KEX вярваме, че контактите и връзките между хората, без значение от какво естество, са ключови за щастието на даден човек и точно това е причината да се заемем с тази вълнуваща задача под мотото „Удоволствието като начин на живот“. Вярваме в това, че темата за секса трябва да се разисква по опростен, закачлив и непринуден начин и сме отдадени да подкрепяме радостни взаимоотношения без предразсъдъци, изпълнени с удоволствие и чувственост. Нашата мисия цели да преобрази асоциациите на хората свързани с индустрията и едновременно с това да популяризира схващането, че разнообразието в сексуалния живот е неизменна част от една щастлива връзка.

Секс шоп KEX гарантира дискретност, качество и добро обслужване

Подбраното портфолио от продукти на елегантния ни секс шоп се състои от секс играчки като дилда и вибратори, неустоими секси тоалети, разнообразна козметика за тяло, и много други увлекателни еротични аксесоари, чиято цел е да ви помогнат да преоткриете любовния си живот и да внесете пъстрота във връзката си. Както с всяко друго нещо, ако искате да запазите новите си придобивки в добро състояние, за да изпитвате удоволствие по-дълго време, KEX предлага продукти за хигиена и грижа за вашите играчки приложими преди първоначално, и след всяко следващо ползване.

Нашият онлайн секс шоп спазва най-високите стандарти за качество, работейки със световноизвестни производители на дизайнерски продукти. Когато селектираме артикули, които да прибавим към нашите предложения, винаги се грижим за това да избираме най-високото качество, произведени с подходящи и добре съвместими с кожата материали, и отлична изработка. В нашето предложение към вас, включваме марки специализирани в производството на качествени играчки за повече разнообразие и удоволствие. 

Този секс шоп предоставя отлична функционалност за едно приятно, бързо и сигурно пазаруване, подкрепено от учтиво клиентско обслужване, което по телефон или имейл, предоставя професионални препоръки и съвети на всякакви теми свързани с нашите предложения. Нещо повече, за нашия секс шоп е огромен приоритет да предлагаме на клиентите ни изцяло дискретна доставка и защита на неприкосновеността на личния живот, особено когато става въпрос за нещо толкова интимно. Пратките, които изпращаме са изцяло неутрално опаковани. Невъзможно е някой да разбере какво се съдържа в тях, защото от пакета липсват нашето лого и името KEX. 

Многообразие от продукти

Секс играчките допринасят за внасянето на нови емоции в спалнята. По този начин, например един пенис пръстен или дилдо могат да окрилят съвместния ви сексуален живот. Същевременно има още много начини, по които можете да разнообразите нощите прекарани заедно – от вълнуващи секси тоалети за всяко тяло до еротични играчки за двойки и фетиш аксесоари – в нашия секс шоп за всеки може да се намери нещо подходящо. 

Един добре прилягящ сутиен изкарва на показ не само едно привлекателно деколте, но и повишава самочувствието на жената. За да се чувствате секси, се обличайте секси! Прелестното ви обаяние ще бъде забелязано и от партньора ви. Затова разгледайте категорията ни за секси тоалети и си позволете да бъдете възхитени от селекцията ни чорапи, бельо сетове, корсажи, бикини, прашки и бодита. Можете спокойно да поръчате съответното бельо от удобството на хола си от нашия sex shop. 

Може да разчитате на нас и при намирането на подходящи вагинални топчета за здраво и чувствено тазово дъно. В категорията за нея може да разгледате и големия избор от разнообразни анални играчки. Нашият sex shop разполага с широка гама продукти за мастурбация за клиентите ни от мъжки пол. Конкретно включва пенис пръстени, анални играчки и мастурбатори като флешлайтс както и еднократни мастурбатори Тенга. Забавящите гелове спомагат за удължаване на приятните моменти и пълното задоволяване на партньора ви. Понеже сексът трябва да е не само взрив на емоции и страст, но и безопасен, разновидния асортимент от презервативи трябва да присъства в нашия онлайн секс шоп за да ви осигури сигурност и спокойствие.

Търсите нещо повече?

В нашия sex shop, приятелите на BDSM ще намерят всичко което желаят. Почитателите на нежният Bondage ще открият подходящи играчки и аксесоари в KEX – маски, пера за гъделичкане, камшици и бичове, окови и белезници или дори любовни люлки

За да знаете какво може да правите с всички налични видове продукти и как да ги включите по оптимален начин в ежедневието си за повече моменти на удоволствие, нашето онлайн списание ще ви предложи полезни трикове, интересни статии на сексуална тематика и съвети от експерти.

KEX е не просто онлайн секс шоп. Искаме да направим разлика, да променим как хората възприемат секса и удоволствието от секса, да просветим и да насърчим повече ползотворни контакти за повече любов, защото вярваме в удоволствието като начин на живот. 

Разкрийте повече от нашия секс магазин

Този секс шоп ви позволява да поръчате каквото душата ви желае при това от удобството на собствения ви дом. Предлагаме на всички наши клиенти отлично обслужване, професионални съвети, както и невероятно качество на сносни цени. Съхраняваме 100% от представените продукти в собствен склад, което ни позволява да ви доставим желаните артикули в рамките на един до три дни. За всяка ваша поръчка можете лесно и сигурно да заплатите с карта през системата на Борика или алтернативно с пощенски паричен превод при получаване на пратката. Работим с изключително внимание към личния и интимен живот на нашите клиенти, затова гарантираме за дискретна доставка и опаковка.

Нашето обещание към вас

Неутрална опаковка

Продуктите, които получавате от нашия онлайн магазин, са анонимно опаковани, без логото на KEX да присъства където и да било.

30-дневно право на връщане

Имате възможност да върнете продуктите в оригиналната им опаковка в рамките на 30 дни.

Пазарувайте безопасно

Този сайт използва криптиращ SSL протокол и инфраструктурата за плащания на Borica, за да гарантира безопасно пазаруване.

Безплатна доставка от 60 лв

Разходите за доставка са между 5 и 8 лева, но достигането на стойност на поръчката от 60 лева ви дава право на безплатна доставка.
Абонирайте се за най-секси бюлетина
Получавайте персонализирани оферти, първи прегледи на продукти, отстъпки и още секси неща в своя имейл!